Αρχική σελίδα » Ανθρώπινο Δυναμικό » Συνεργάτες » Έλενα Καζάλη

Η Έλενα Καζάλη σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Lancaster της Αγγλίας, με αντικείμενο την Αναπτυξιακή Ψυχολογία. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Γνωστική Ανάπτυξη-Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Το 2017 απέσπασε το Βραβείο Καλύτερης Διδακτορικής Διατριβής «Μαρία Νασιάκου» από την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία.

Από το 2013 έως και σήμερα έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σε κέντρα κράτησης καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σε σχολικά πλαίσια, με αντικείμενο την ψυχολογική αξιολόγηση.

Από το Φεβρουάριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2017 εργάστηκε ως Επιστημονική Συνεργάτης στον Τομέα Ψυχολογίας, Τμήμα  Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από τον Οκτώβριο του 2017 απασχολείται στο πρόγραμμα με τίτλο «Συμπληρωματική Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (E-learning)» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχοντας στην εκπαίδευση του προγράμματος «Παιδοψυχολογία: Ψυχολογία βρέφους και παιδιού προσχολικής ηλικίας».

Έχει εργαστεί στο Τμήμα Ψυχολογίας, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο διδάσκοντας μαθήματα Μεθοδολογίας Έρευνας, Γνωστικής και Αναπτυξιακής Ψυχολογίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Από το Μάρτιο του 2017 εργάζεται ως Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.